021-88988082-84 Hirkanchem@gmail.com
با ما در ارتباط باشید

سدیم لوریل سولفات

موجود

590,000 تومان1,600,000 تومان

صاف
تعداد

توضیحات

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات (SLS)، همچنین به عنوان سدیم دودسیل سولفات شناخته می شود، یک سورفاکتانت آنیونی است که به طور گسترده ای در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. سدیم لوریل سولفات اغلب با سدیم لوریت سولفات اشتباه گرفته می شود ، اما این دو ماده متمایز هستند. 
سدیم لوریل سولفات ممکن است از منابع نفتی یا گیاهی حاصل شود. روغن ها را می توان به گلیسیرین و جزاسیدهای چرب تقسیم کرد که یکی از آنها اسید لوریک است. اسید لوریک جدا شده و سپس هیدروژنه می شود تا الکل لوریل تشکیل شود. 
به طور متناوب، می توان کل روغن را استری کرد و سپس هیدروژنه کرد و الکل های چربی تشکیل داد که الکل لوریل از آن جدا می شود. سپس الکل لوریل با گوگرد ترکیب شده و سپس نمک سدیم لوریل سولفات را تشکیل می دهد.

 

آیا SLS برای بدن مضر است؟

سازمان غذا و دارو (FDA) SLS را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر می داند.
در مورد استفاده از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی و بدن، مطالعه ارزیابی ایمنی SLS، که در سال 1983 در مجله بین المللی سم شناسی (جدیدترین ارزیابی) منتشر شد، نشان داد که اگر به طور مختصر استفاده شود و از روی پوست شسته شود، مانند شامپوها و صابون ها مضر نمی باشد. در این گزارش آمده است كه محصولاتی كه بیشتر روی پوست می مانند نباید غلظت SLS بیشتر از 1% شوند.
با این حال، همین ارزیابی برخی خطرهای احتمالی، هرچند کم را برای انسانها با استفاده از SLS نشان می دهد. به عنوان مثال، برخی آزمایشات نشان داد که قرار گرفتن مداوم پوست در معرض SLS می تواند باعث تحریک خفیف تا متوسط در حیوانات شود.
با این وجود، ارزیابی ها نشان داد که SLS در فرمولاسیون های مورد استفاده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی ایمن است. از آنجا که بسیاری از این محصولات به گونه ای طراحی شده اند که پس از استفاده های کوتاه مدت از بین می روند، خطرات آن حداقل است.
طبق بیشتر تحقیقات، SLS یک ماده تحریک کننده است اما سرطان زا نیست. مطالعات نشان داد که هیچ ارتباطی بین استفاده از SLS و افزایش خطر سرطان وجود ندارد.
طبق مطالعه ای در سال 2015، SLS برای استفاده در محصولات تمیز کننده خانگی بی خطر است.

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی:

  • از نظز ظاهری کریستال یا پودر سفید رنگ مایل به کرم می باشد.
  • فرمول مولکولی NaC12H25SO4.
  • جرم مولکولی 288.372 گرم بر مول.
  • نقطه ذوب 206 درجه سانتی گراد.

ساختار شیمیایی SLS:

فرمول ساختاری SLS

 

کاربرد ها:

SLS در صنعت به عنوان امولسیون کننده، تسریع کننده حلال و کف کننده، کاربرد بسیار زیادی در صنعت شوینده ها دارد و در صنایع بهداشتی جزء مواد اولیه آرایشی محسوب می شود که در صابون، شامپو، خمیر دندان، کرم ها و امولیسیون ها استفاده می شود. 

برای مشاوره و خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

توضیحات تکمیلی

وزن

5 کیلوگرم, 10 کیلوگرم, 20 کیلوگرم

دیدگاه

امتیازی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که بازدید می کند “سدیم لوریل سولفات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *