021-88988082-84 Hirkanchem@gmail.com
با ما در ارتباط باشید

لورامید

موجود

350,000 تومان1,340,000 تومان

صاف
تعداد

توضیحات

لورامید

کوکامید DEA یا کوکامید دی اتانولامین (کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید)، یک دی اتانول آمید است که با واکنش مخلوط اسیدهای چرب روغن نارگیل با دی اتانول آمین ساخته می شود. این یک مایع چسبناک است و به عنوان ماده کف کننده در محصولات حمام مانند شامپوها و صابون های دست و در مواد آرایشی به عنوان ماده امولسیون استفاده می شود. اسید چرب نارگیل یک مایع آلکانولامید است که به راحتی قابل پردازش است و بوی ضعیفی دارد و باعث بهبود قابل توجه بسیاری از خواص ماده فعال در شستشو می شود.
از آنجا که لورامید هم محلول در آب و هم محلول در روغن است، باعث می شود هم آب و هم روغن در یک محلول پراکنده شود. همچنین آلودگی های چربی مو را به دام می اندازد تا بتوان آن را از بین برد. در حالی که سورفاکتانت های پاک کننده سنتی (به عنوان مثال صابون) اثر خشک کنندگی دارند، این ماده مو را به طور موثری تمیز می کند و آن را با اسیدهای چرب طبیعی خود که از روغن نارگیل گرفته می شود، مطبوع می کند.
همچنین توانایی افزایش عملکرد سایر مواد تشکیل دهنده، یعنی مواد پاک کننده و نرم کننده ها را دارد. این ماده را بیشتر در شامپو بدن و سر، شوینده، صابون مایع، برای درمان شوره سر، لایه بردار/ اسکراب خواهید یافت.
سازمان غذا و دارو آمریکا این ماده و همچنین سایر اسیدهای چرب دی اتانولامید را در لیست مواد افزودنی غیرمستقیم غذایی مجاز خود قرار داده است.

لورامید یک ماده افزودنی، نرم کننده، یک ماده روان کننده، یک امولسیون کننده و یک محصول تنظیم کننده ویسکوزیته برای ماده فعال در محلول شستشو است.

آیا لورامید سرطان زا می باشد؟

بسیاری از مردم با استفاده از این ماده در محصولات آرایشی مخالف هستند زیرا مطالعات انجام شده بر روی موش های صحرایی نشان داده است که این ماده می تواند منجر به تشکیل نیتروزامین ها شود که سرطان زا هستند. در فوریه 2011، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) کوکامید DEA را به عنوان ماده سرطان زای گروه 2B IARC ، احتمالاً سرطان زا برای انسان ، ذکر کرد. در سال 2012 ، وی در ایالت كالیفرنیا ، دفتر ارزیابی خطر بهداشت محیط (OEHHA) با صدور اطلاعیه ای قصد داشت كوكامید DEA را به عنوان ماده شیمیایی شناخته شده برای ایجاد سرطان معرفی كند.
تحقیقات همچنین نشان داده است که یک ماده تحریک کننده و حساس کننده پوستی خفیف است. با این حال ، هیئت تخصصی CIR (بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی و بهداشتی) به این نتیجه رسیده است که تا زمانی که کوکامید DEA درمحصولی که هیچ مواد نیتروز کننده وجود نداشته باشد، نیتروزامین های سرطان زا تشکیل نمی شود. بعلاوه، آنها استفاده از آن را در محصولات شستشو و در غلظت های کمتر یا مساوی 10٪ ایمن تشخیص داده اند.

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی:

  • از نظر ظاهری مایع چسبناک زرد رنگ می باشد.
  • فرمول شیمیایی لورامید  C13H13Cl8NO4.
  • نقطه جوش:  168-274 درجه سانتی گراد.
  • نقطه ذوب: 28 درجه سانتی گراد.
  • چگالی: 1.097 گرم بر سانتی متر مکعب.

 

ساختار کوکامید DEA

این محصول منشاء صد در صد گیاهی دارد.

برای مشاوره و خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

توضیحات تکمیلی

وزن

5 کلیوگرم, 10 کیلوگرم, 20 کیلوگرم

دیدگاه

امتیازی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که بازدید می کند “لورامید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *