021-88988082-84 Hirkanchem@gmail.com
با ما در ارتباط باشید

گلیسیرین

موجود نیست

315,000 تومان1,200,000 تومان

صاف
تعداد

توضیحات

گلیسیرین

گلیسرول، مایعی شفاف، بی رنگ، چسبناک، با مزه شیرین، غیر سمی و متعلق به خانواده الکل از ترکیبات آلی می باشد. تا سال ۱۹۴۸، گلیسرول به عنوان یک محصول جانبی در تولید صابون از چربی ها و روغن های حیوانی و گیاهی به دست می آمد، اما سنتزهای صنعتی بر پایه پروپیلن یا شکر از آن زمان تاکنون درصد زیادی از تولید را تشکیل داده است. گلیسرول در آب محلول است و نمناک است. این یک ترکیب مهم است و ستون فقرات آن در همه لیپیدها وجود دارد که به عنوان تری گلیسیرید شناخته می شوند
اصطلاح گلیسیرین (یا گلیسیرین) که در سال ۱۸۱۱ توسط شیمی دان فرانسوی میشل-اوژن شورول معرفی شد. استفاده از آن به عنوان یک ماده شیمیایی مهم تجاری با کاربرد آن در تولید دینامیت آغاز شد.
گلیسیرین یک محصول جهانی است که در اروپا، جنوب شرقی آسیا، آمریکای جنوبی و ایالات متحده تولید می شود. یک واقعیت مهم که باید در نظر داشت این است که گرچه گلیسیرین در سطح جهانی تولید می شود و در هزاران کاربرد مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، اما تنها به عنوان محصول جانبی سایر فرایندهای تولید تولید می شود. به عبارت دیگر، گلیسیرین عمدا تولید نمی شود.
دو فرآیند اصلی تولید وجود دارد که گلیسیرین را به عنوان یک محصول جانبی تولید می کنند. اولین فرآیند تولید شیمیایی است که از روغنهای پایه مانند روغن پالم، روغن هسته خرما و روغن نارگیل برای تولید اسیدهای چرب و الکلهای چرب استفاده می کند. دومین، تولید بیو دیزل است که از همین روغن ها و روغن هایی مانند سویا، کلزا و زیتون برای تولید متیل استرها استفاده می کند، که به نوبه خود می توانند با سوخت دیزل ترکیب شوند تا یک ماده زیستی تولید کنند.

 

ویزگی های فیزیکی و شیمیایی:

  • فرمول شیمیایی ۳(C3H8(OH.
  • وزن مولکولی ۹۲٫۰۹ گرم بر مول.
  • نقطه جوش ۲۹۰ درجه سانتی گراد.
  • نقطه ذوب ۱۸ درجه سانتی گراد.
  • نام آیوپاک ۱، ۲، ۳- تری هیدروکسی پروپان است.

ساختار گلیسرین

کاربرد ها:

مواد آرایشی بهداشتی:

گلیسیرین (معروف به گلیسیرین یا گلیسرول) یک ماده رایج است که در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. گلیسیرین یک رطوبت ساز است که می تواند به طور طبیعی از روغن های گیاهی گرفته شود یا می تواند به صورت مصنوعی نیز تولید شود. به عنوان یک مرطوب کننده ، گلیسیرین با کشیدن آب از هوا به لایه بیرونی پوست، پوست را مرطوب می کند. همچنین یک لایه محافظ ایجاد می کند که به جلوگیری از از دست دادن رطوبت کمک می کند.
گلیسرول در صنایع آرایشی بهداشتی به عنوان معرف کنترل کننده رطوبت و برای تقویت بافت لوسیون ها و کرم ها استفاده می شود. توانایی گلیسرول در حفظ رطوبت و خاصیت نرم کنندگی، آن را به یک ماده جذاب در بسیاری از فرمولاسیون های مرطوب کننده تبدیل می کند. گلیسرول همچنین می تواند از خشک شدن یا یخ زدگی مواد آرایشی جلوگیری کند. گلیسیرین هنگامی که با پوست تماس پیدا می کند، موجب جذب رطوبت در لایه بالایی شده که این عمل مانع خشک شدن پوست می شود. در واقع گلیسیرین رطوبت را به سطح پوست انتقال می دهد، ممکن است این رطوبت را از محیط بگیرد اما هنگامی که در یک محیط خشک قرار داشته باشیم گلیسیرین رطوبت لازم را از لایه های عمیق تر پوست بیرون کشیده و آن را به سطح پوست می رساند. با این حال، اثرات مرطوب کننده گلیسیرین به آب و هوا بستگی دارد – اگر رطوبت هوا کمتر از ۶۵ باشد، گلیسیرین رطوبت را از لایه های زیرین پوست بیرون می کشد و آن را روی سطح نگه می دارد و پوست را از داخل به خارج خشک می کند. اشکال دیگر این است که محصولاتی که دارای مقادیر بالای رطوبت رسان مانند گلیسیرین هستند ، احساس چسبندگی روی پوست ایجاد می کنند.

صنایع غذایی:

در غذا، کاربرد گلیسرول از توانایی آن در ایجاد پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی، به ویژه با مولکول های آب ناشی می شود. این میزان محتوای آب موجود در غذای را افزایش می دهد، بدون اینکه در ماندگاری خدشه ای ایجاد کند و همچنین ویسکوزیته و بافت را افزایش می دهد. سمیت کم و فاقد بو یا طعم نامطبوع باعث استفاده از گلیسرول به عنوان امولسیون کننده می شود.

داروسازی:

استفاده از گلیسرول در صنعت داروسازی برای بهبود لطافت و مزه است. در ایجاد قرص استفاده می شود تا بلع آنها آسان باشد. این پوشش می تواند در داخل بدن متلاشی شود. شیاف های گلیسرول می توانند به عنوان ملین عمل کنند زیرا باعث تحریک مخاط مقعد می شوند.

گلیسیرین

صنعت:

گلیسرول خالص بخش مهمی در تولید صنعتی ضد یخ، منسوجات و واکس است. به مقدار زیاد برای تولید رزین، رنگ و موم، برای ایجاد مواد تمیز کننده و تصفیه لحیم کاری، و در ساخت بسیاری از منسوجات و مواد آرایشی استفاده می شود.

برای مشاوره و خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید

 

توضیحات تکمیلی

وزن

5کیلوگرم, 10کیلوگرم, 20کیلوگرم

دیدگاه

امتیازی ثبت نشده است.

اولین نفری باشید که بازدید می کند “گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *